VOOR 13:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
SHIP TO:

PL-line's verhaal

 

GESCHIEDENIS 

PL-Line is een multibrand store in het hartje van Maastricht, Nederland, en werd bijna 30 jaar geleden opgericht.
In 1993 begon de winkel in een zijstraat van het stadscentrum als officiële retailer van merken als Stone Island en Prada. Na tien jaar voelde het alsof PL-Line klaar was voor de volgende stap.

'OLD MEETS NEW' 

Vanwege zijn voortdurende drive om nieuwe merken aan te trekken die de modezintuigen van de winkel prikkelen, is PL-Line verhuisd naar de huidige locatie. PL-Line is gehuisvest in een monumentaal 17e-eeuws gebouw, dat op zichzelf al een culturele geschiedenis heeft, en is nu gevestigd aan de Bredestraat 7 & 9. Winkels waar de historische architectuur nieuwe kunst ontmoet door middel van mode.

MIX VAN HIGH END MERKEN

Met de nieuwe winkels kwamen nieuwe merken zoals Tom Ford, Thom Browne, Balenciaga, Lanvin, Saint Laurent en meer. Van daaruit heeft PL-Line een naam opgebouwd als toonaangevende modewinkel, zonder haar eigen identiteit te verliezen. PL-Line is niet alleen bekend in Maastricht of Nederland maar ook over de Belgische en Duitse grens, aangezien Maastricht perfect gelegen is tussen beide grenzen op 20 minuten rijden. PL-Line is opgesplitst in twee winkels en streeft ernaar een merkmix aan te bieden van high-end eigentijdse, luxe sport- en streetwear-merken. Als retailer van het allereerste begin van merken zoals Off-White, Amiri, Hood By Air, Palm Angels en meer, wil PL-Line de eerste zijn met het nieuwste en werken aan langdurige relaties. PL-Line is bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar een officiële verkoper van Stone Island en Prada.

GROEI

Naar onze mening kun je nooit stoppen met groeien. In 2020 noteerden we een groei van 100% ten opzichte van 2015. Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn we continu bezig met het ontwikkelen van onze online winkelbestemming, onze service, socials, merkenmix, enzovoort.